SAHRANILA SAM TE I OPLAKALA, IDI! U Kalakanskim krugovima izaziva jezu, a nekada lepota ove glumice je ostavljala bez daha

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 16:04

"SAHRANILA SAM TE I OPLAKALA, IDI!" U "Kalakanskim krugovima" izaziva jezu, a nekada lepota ove glumice je ostavljala bez daha

Zdravka iz popularne serije uspešno nam je uterala stah u kosti, a ovo je njena priča iza kamera.

Serija "Kalkanski krugovi" počela je sa emitovanjem 2021. godine, a misterioznim i horor pričama o selu Dolu i čuvenom Zabranu prikovala je publiku za male ekrane. Nedavno je završeno i emitovanje druge sezone ovog TV ostvarenja, a glavni i sporedni junaci prikupili su snažne simpatije gledalaca svojim unikatnim karakterima i životnim pričama.

Jedna od spordnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << junakinja koja u novoj sezoni serije, sigurno, mnogima nije dala mirnog sna je baka Zdravka, koju tumači glumica Jadranka Selec.

Zdravka komunicira tokom prve sezone sa svojim umrlim srodnikom Momičilom, koga glumi čuveni Voja Brajović. Međutim, u finalu iste sezone ona umire na jeziv način, a njen smrt ostaje obavijena velom misterije.

- Ja sam mrtav Zdravka, a i ti si - govori Momčilo Zdravki, pre nego što će i sama shvatiti da nije više živa.

Tokom druge sezone mrtva Zdravka obraća se kćerki Dari, koju tumači Zlatija Ocokoljić, a scene njenog pojavljivanja u svetu živih nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

- Sahranila sam te i oplakala! Idi molim te tamo gde ti je mesto - reči su koje upućuje kćerka preminuloj majci, a efekat jeze ne izostaje.

Glumica Jadranka Selec, jedna je od najlepših umetnica svoje generacije, danas pretežno igra bake, a u jednom svom televizijskom gostovanju istakla je da sa tim nema nikakav problem.

- Imamo mi žene taj problem negde posle pedesete godine. Nijedna žena ne može da mi kaže da nije prošla kroz tu fazu, u ovakvom društvu i vremenu u kojem živimo. Imperativ koji je ženama nametnut je da budu lepe. I onda naravno, kada s vremenom počnemo da se menjamo, počnemo da imamo neke psihološke probleme. I to traje, da vas uputim, ali prođe. E kad najzad prođe tada je najlepše jer ste slobodni, više o tome ne mislite i to vam nije važno. Opušteni smo, slobodni i normalni kada se oslobodimo takvih razmišljanja - rekla je ona svojevremeno.

Jadranka je još kazala da se u šminkernici često šale na svoj račun.

- Pitaju me da li treba da me našminkaju, a ja kažem: "Nemojte, mene je život taman našminkao za ovu ulogu". U zrelim godinama u sebi pronalazimo prave vrednosti i njih ističemo - istakla je sa prepoznatljivim širokim osmehom glumica.

Ova popularna glumica pozajmljivala je mnogim crtanim likovima svoj glas, a neki od njih su Popajeva supruga Oliva, Felon iz "Starle i nosača dragulja", morska vešitca iz "Male sirene", Pipi duga čarapa i drugi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.