ŠAH MAT! Na društvenim mrežama osvanula scena iz POSLEDNJE EPIZODE Južnog vetra - evo šta je sa Crvenim

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 11:33

"ŠAH MAT!" Na društvenim mrežama osvanula scena iz POSLEDNJE EPIZODE "Južnog vetra" - evo šta je sa Crvenim

Reditelj rešio da zagolica maštu publici

Televizijska serija "Južni vetar - na granici" emituje se na RTS-u od februara i predstavlja nastavak prethodno prikazanih filmova "Južni vetar" i "Južni vetar 2 - ubrzanje".

Ova sezona se bavi borbom svetskih sila - Rusije, Evrope i Amerike, kriminalnim vezama, korupcijom i sukobljenim interesima u čijem je centru naša zemlja i glavni junaci Petar Maraš (Miloš Biković) i Baća (Miodrag Radonjić).

Svaka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << epizoda bliža kraju je sve intenzivnija, a čini se da će sledeća, jedanaesta, biti najispraćenija. Režiser i autor ovog dela, Miloš Avramović, na društvenoj mreži Instagram objavio je isečak iz nove epizode, a nazivom je zagolicao maštu mnogima.

- Šah mat! Subota - napisao je Avramović a na fotografiji vidimo Crvenog (Aleksandra Berčeka) kako igra šah.

A post shared by Miloš Avramović (@awramovsky)

Verujemo da je opisom aludirao na smrt Crvenog, a u komentarima su fanovi ovog serijala nagađali šta će se desiti.

"Biće njemu šah mat kad ga Lazar rokne!", "Ode Berček u penziju", "Kolika kvota da Maraš roka Crvenog?", "Crveni ispao na kraju najpošteniji" i slično. Ko je u pravu, ostaje da vidimo u subotu, kada će epizoda biti emitovana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.