SADA SI ME TAKO NAZVAO I NIKADA VIŠE! Je l ti jasno?! Ana zapenila zbog njegovih reči - urla! Trese se sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 19:22

"SADA SI ME TAKO NAZVAO I NIKADA VIŠE! Je l' ti jasno?!" Ana zapenila zbog njegovih reči - urla! Trese se sve!

Besna kao ris!

Rijaliti učesnica, Ana Ćurčić zaurlala je na Lepog Miću jer je u radio-emisiji "Amnezija" njenu vezu sa Zvezdanom Slavnićem proglasio truležom.

- Ti si pričala - rekao joj je Mića nakon izgovorenih reči.

- Sad si skalamerijom nazvao i nikad više, to možemo Zvezdan i ja. Ne znaš ništa o našoj vezi, nije bila trulež je l' ti jasno? - rekla mu je besno Ana, pa dodala:

- Sve mi je jasno šta zastupaš. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Neću više da čujem da je skalamerija i tulež, pojma ti nemaš o čemu pričaš. Zatupaš ljubavnice, a pet godina si zastupao brak. Sevaj, matori. Idi plivaj, to jedino i znaš i da praviš frke - urlala je Ana.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.