SADA JOJ SVI ZAVIDE: Sloboda objavila fotku iz IZOLACIJE - šta biste dali za OVAKAV pogled?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2020, 07:23

SADA JOJ SVI ZAVIDE: Sloboda objavila fotku iz IZOLACIJE - šta biste dali za OVAKAV pogled?!

Oduševila pratioce!

Glumica Sloboda Mićalovć oduševila je svoje pratioce na Instagramu podelivši forografiju na kojoj se vidi priroda u kojoj glumica svakodnevno uživa. Iz kuće na selu u kojoj provodi dane izolacije sa suprugom Vojinom Ćetkovićem, pruža se čaroban pogled na reku i zelena polja.

Glumica je sve oduševila pogledom koji odmara oči, a mnogi ljudi koji ovih dana gledaju sa svojih prozora samo okolne zgrade rado bi se menjali sa Slobodom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Inače, Sloboda je ovih dana više puta apelovala na svoje obožavaoce i sve ostale građane Srbije da ne napuštaju svoje domove bez preke potrebe.

👁👁

Објава коју дели Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba) дана 4. Апр 2020. у 9:24 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SLOBODA I VOJIN NAPUSTILI GRAD Otišli na selo da žive, pa pokazali POGLED IZ DVORIŠTA KOJI ODUZIMA DAH, a jedan detalj privlači posebnu pažnju

Izvor: Blic, 06.Apr.2020

Glumica Sloboda Mićalović sa suprugom Vojinom Ćetkovićem i ćerkama dane u izolaciji provodi na selu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.