SADA JE PLAVUŠA: Tara Simov napravila drastičnu promenu - ofarbala kosu, ali tu nije stala! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 19:56

SADA JE PLAVUŠA: Tara Simov napravila drastičnu promenu - ofarbala kosu, ali tu nije stala! (FOTO)

Druga žena!

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Tara Simov, drastično je promenila imidž, a njena "transformacija" izazvala je brojne reakcije javnosti, ali i lavinu komentara.

Rijaliti-zvezda je promenila frizuru, pa više nema dugu crnu kosu, kao tokom boravka u luksuznom zdanju u Šimanovcima. Ona je skinula nadogradnju i ofarbala se, pa sada ima kratku paž frizuru i plavu kosu.

Poznato je da žene, kada žele neku promenu, menjaju nešto na sebi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a kako je najbezbolnije, eksperimentišu sa kosom, pa se mnogi pitaju čime je Tara zadovoljna. Mnogi su primetili da Tara sada ima boju kose baš kao i supruga Nenada Aleksića Ša, Ivana Aleksić.

"Vau, top ti je frizura", "Izgledaš kao Barbika", "Prelepa si", "Vau, kakva promena", "Savršeno ti je ovako", "Ša će da se zabezekne kada te vidi", "Plavuša, baš kao i Ivana", "Izgledaš mlađe tako, zrelije deluješ sa crnom kosom", neki su od komentara.

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

Inače, Tara se prethode noći provodila na jednom prestoničkom splavu i to u društvu misterioznog muškarca, sa kojim je bila veoma prisna, a pao je i poljubac koji su zabeležili fotografijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VELIKA TRANSFORMACIJA TARE SIMOV Više nije crnka! Promenila boju kose i ošišala se, poručuju joj da je SAVRŠENA

Izvor: Blic, 15.Maj.2021

Tara Simov je nedavno diskvalifikovana iz rijaliti programa, a njen dečko Nenad Aleksić Ša ostao je da se bori u Zadruzi. Dok reper tuguje za njom, ona je napravila promenu na sebi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.