SADA JE I ZVANIČNO! Progovorila o CURENJU INFORMACIJA iz produkcije - ANA će biti POBEDNIK Zadruge

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 19:02

SADA JE I ZVANIČNO! Progovorila o CURENJU INFORMACIJA iz produkcije - ANA će biti POBEDNIK "Zadruge"

Odagnala svaku sumnju!

Za sam kraj emisije radio-emisije "Amnezija" FIlip Car i Marko Janušević Janjuš pustili su pesmu "A sad adio", povodom završetka šeste sezone najgledanijeg rijalitija u regionu.

Oni su poslednji put pozvali svoju podršku da glasa, a Car je svoje zamolio da glasaju za Aleksandru Nikolić.

Po svemu sudeći, na mnogim kladionicama favoriti su upravo Aleksandra Nikolić i Ana Ćurčić. Tim povodom, putem svog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prfila na društvenoj mreži Instagram se oglasila i Anina vatrena podrška, Milena Kačavenda.

Prvo što je većinu interesovalo, s obzirom na informacije koje kuma poseduje, jeste da li iz produkcije cure informacije.

- Nema curenja informacija, sve to produkcija čuva u najvećoj tajnosti - potvrdila je glasine kuma.

- Na svim portalima koje pratim, Ana zauzima najviše mesto i verujem da će biti pobednik. Imam dobar predosećaj i jako je važno da glasamo - rekla je Milena.

- Na svim profilima imate broj na koji glasate i molim vas da danas i sutra bude udarničko. Meni do života nije, jako sam uzbuđena. Ne mogu da verujem da je kraj i da su sati  u pitanju - rekla je ona u ovom obraćanju, i nagovestila još jedan lajv koji će održati sa Acom Bulićem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.