SADA I ZVANIČNO! Otkriven tačan datum VENČANJA - evo šta im roditelji kažu na zabranjenu ljubav!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 20:47

SADA I ZVANIČNO! Otkriven tačan datum VENČANJA - evo šta im roditelji kažu na "zabranjenu" ljubav!

Eksluziva u njihovim životima!

Bivše zadrugarke, a sada već verenice, Jovana Tomić Matora Anita Stanojlović se ne razdvajaju od napuštanja Bele kuće. Kako je Anita i istakla, razmišlja o preseljenju kod Matore u Beograd, s obzirom da je iz Kruševca, te svakako dokle god je Anita u Beogradu, ona je uz nju.

Večeras se održava prvo veče festivala "Belgrade Music Week" u organizaciji, a publiku zabavljaće mnogi naši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poznati pevači i pevačice. Kao gošće, pojavile su se upravo Anita i Matora, koje su za našu ekipu portala SrbijaDanas govorile, ali i pozirale.

Nakon toga, one su pozirale ispred okupljene beogradske publike koja željno iščekuje početak ovog festivala i to kako se ljube.

Ne mogu puno da otkrivam, ali venčanje će da bude jedanaestog. Biće slike svuda i sve, biće intimno. Posebno ću da napravim žurku za prijatelje iz Beograda i rijaliti učesnike - rekla je Matora, te je na konstataciju da nije bila spremna da prizna emocije i da je govorila da ne veruje Aniti, dodala:

- Jeste. Nisam i kada sam došla da je podržim, bila je mama i bila je tenzija. Kada je izašla i stala, nisam znala kako da reagujem, ali ko bi stao tako ispred majke, tetke i rodbine?! Bilo je sebično. Uverila sam se, zaljubljena sam, prepustila sam se. Zašto ne svadba?! Biće najlepša mlada - objasnila je Matora.

Kada je reč o mišljenju i podršci roditelja za njihov odnos, istakle su da su negde između.

- Moja mama je rekla da joj je bitno da sam ja srećna - rekla je Anita

Bonus video: Pogledajte šta je to uradila Miljana Kulić na oficijalnom TikTok nalogu SrbijeDanas.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.