SAD SLEDE TUŽBE! Miljković razgovara sa advokatima, ovo je plan što se tiče Anabele!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020, 14:27

SAD SLEDE TUŽBE! Miljković razgovara sa advokatima, ovo je plan što se tiče Anabele!

Spreman da oprosti?

Vicešampion "Zadruge 3" Marko Miljković bio je sinoć gost voditelja Ognjena Amidžića, zajedno sa pobednicom Ivom Grgurić, kao i Anabelom Atijas i Mensurom Ajdarpašićem.

Posle emisije, za portal Pink.rs je između ostalog, komentarisao pokretanje tužbi koje je pominjao u minuloj "Zadruzi".

- Baš sam danas potegao tu priču sa advokatom, nismo precizirali ko će sve biti tužen. Ima dosta tužbi koje mogu da pokrenem, sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ću da izaberem ko će to biti. Videćemo, verovatno ću nekome i oprostiti. (Što se Anabele tiče), ne znam, sve ću to sa advokatom videti, koliko, šta, tako, ja sam generalno mislio da Anabeli oprostim to. Ali videću sa advokatima šta je potegnuto, šta nije potegnuto. Nešto je već u procesu, moram da proverim - rekao je Miljković.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.