SAD JE SVE JASNO! Nakon navoda da je u njihovom stanu izbio HAOS oglasila se Vesna, evo ŠTA je rekla!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 11:14

SAD JE SVE JASNO! Nakon navoda da je u njihovom stanu izbio HAOS oglasila se Vesna, evo ŠTA je rekla!

Đoganijeva otkrila istinu.

Kao bomba odjeknula je vest u medijima da je Đole Đogani prevario svoju suprugu Vesnu sa, kako navodi Kurir, porodičnom prijateljicom Đoganijevih.

Ta žena javnosti nije poznata, ali je komšije u naselju na Novom Beogradu gde Đoganijevi žive odlično poznaju.

Nakon vesti koja se pojavila danas na portalima da je u domu Đoganijevih sinoć izbio haos (Pročitajte OVDE), oglasila se i Vesna.

A post shared by 150 minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@150minuta)

- Petoro komšija mi je od jutros reklo da je noćas bio haos u zgradi, neki su razmišljali da zovu i policiju. Iz njihovog stana se čula vika i dreka, psovanje. To je bilo negde oko 11 uveče, baš kad je taj snimak Đoletove švaleracije bio prikazan i na televiziji - rekla je ženom, koja je zadužena za higijenu u zgradi gde oni žive.

Naime, Vesna je demantovala ove priče na svom Instagram profilu. Ona je na storiju pomenute društvene mreže uz sliku jednog naslova napisala da je to laž.

- Haos u zgradi Đoganijevih: Iz stana Đoleta i Vesne se čula vika, dreka i psovanje? Komšije htele da zovu policiju! - glasio je naslov, a Vesna je uz to napisala:

- Ne! Laž!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.