SAD JE JASNO - poricao je da ga Ana IZDRŽAVA, a sad ISPLIVALA fotka GDE David živi dok je ona u Zadruzi

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2020, 17:17

SAD JE JASNO - poricao je da ga Ana IZDRŽAVA, a sad ISPLIVALA fotka GDE David živi dok je ona u Zadruzi

Društvene mreže gore...

David Dragojević i Ana Korać u "Zadruzi", borili su se sa tvrdnjama drugih učesnika da Koraćeva izdržava Davida u Beogradu, te da on samo sedi kući i troši njen novac.

David je izbačen pre Ane, dok je njegova devojka i dalje u rijalitiju, a on svakodnevno objavljuje zajedničke fotografije, kao i slike Koraćeve iz "Zadruge", kako bi svima stavio do znanja da je podržava i čeka na izlasku.

Dodji,bicemo najveće ništa ikada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 😊❤️

A post shared by David Dragojevic Official (@david__dragojevic) on Jun 18, 2020 at 5:19am PDT

David je objaio i fotografiju svoje kuće u Veterniku, gde mu žive majka i očuh, a gde je živeo sa bratom Dejanom Dragojevićem, pre nego što se njegov brat oženio Dalilom Dragojević.

- Moja kuća, Vetrenik - napisao je David Dragojević i time pokazao svima kako izgleda njegov dom, u Novom Sadu. Na fotografiji je bela kuća sa vrtom i malom fontanom...

Kako se vama čini?

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.