SAČEKALA DIKSVALIFIKOVANOG ZADRUGARA - nakon spektakularnog bekstva, sada su konačno zajedno

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2023, 08:01

SAČEKALA DIKSVALIFIKOVANOG ZADRUGARA - nakon spektakularnog bekstva, sada su konačno zajedno

Prelep par.

Sanjin Horvat je pre nekoliko dana samoinciijativno napustio imanje u Šimanovcima, nakon čega je diskvalifikovan iz rijalitija "Elita" i moraće da plati televiziji Pink 50.000 evra po ugovoru koji je potpisao.

Međutim, sudeći po njegovim objavama na društvenoj mreži Instagram, njega to nimalo ne dotiče.

Naime, Horvat je na pomenutoj socijalnoj platformi objavio fotografiju sa izabranicom, sa kojom je tokom boravka u rijalitiju raskinuo. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iako je sve ukazivalo na to da će se smuvati, do njihove romanse neće doći.

Mnoge je zanimalo kako izgleda Horvatova izabranica, pošto tokom video-poziva koji su imali nije želela da pokaže svoje lice, ali je on danas već nekoliko slika podelio sa njom i nahranio radoznale pratioce na društvenim mrežama.

Podsećanja radi, tokom nedavne emisije "Gledanje snimaka" emitovan je ljubavni klip Milena Kačavende i Sanjina Horvata na kojem su prikazani mnogi njihovi zajednički trenutci i momenti zbog kojih su takmičari, a i publika pomislili da su se ovde rodile emocije. Milena nije mogla da sakrije osmeh na svom licu dok je gledala kako su ona i diskvalifikovani Sanjin provodili dane u "Eliti", a takmičari su jedva dočekali da daju svoj sud, gde su se svi koji su se javili za reč složili da je Horvat "odlepio" za kumom i da je zbog nje pobegao iz rijalitija.

Sanjin je danas podelio još jednu fotografiju sa svojom devojkom, zbog koje je kako kaže napustio rijaliti takmičenje. Nakon izlaska on je za domaće medije rekao da prema Mileni nije imao emocije, iako njegovi cimeri ne misle tako i kažu da je hemija između njih dvoje bila jako očigledna.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OBJAVILA RADOSNE VESTI! Dalila Dragojević napravila veliki korak u životu, BOGATIJA ZA JEDNOG ČLANA

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2023

Isplivali intimni snimci iz kreveta!..Dalila Dragojević nedavno je prešla na RED TV, a kako je jednom prilikom najavila putem svog lajva na aplikaciji TikTok, povremeno će odlaziti na imanje u Šimanovcima i biti deo rijaliti programa "Elita"...Dalila je  aktivna na društvenim mrežama i svaki dan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.