SAČEKAĆU GA DA MI LUPA ŠAMARE! Kristijan UŽIVO U PROGRAMU poslao Laziću poruku! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 02:04

SAČEKAĆU GA DA MI LUPA ŠAMARE! Kristijan UŽIVO U PROGRAMU poslao Laziću poruku! (FOTO)

Rat se nastavlja!

U toku emisije "Narod pita", voditelj Milan Milošević je pročitao Kristijanu Goluboviću šta mu je Rade Lazić poručio na svom Instagram profilu, nakon što ga je on spomenuo u emisiji.

- Molim ovog teletabisa Golubovića što opet nešto proziva da se najavi sledeći put kada bude dolazio u Beograd, da mu pred svima lupam zauške. Ili da mu dam pare za taj pasoš, pa da dođe lepo u Beč, da ga ugostimo moja braća i ja kako treba - napisao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rade - pročitao je Milan Milošević Radetov stori.

Kristijan Golubović je pažljivo saslušao, pa je odgovorio Laziću.

- Eto koliko je hrabar da je odmah podneo tužbu! Žalio se policiji i sudu da mu je ugrožena bezbednost. Nemam vremena za izmet, za mene izmet čisti neko drugi. On ode u policiju i upomoć, da bih ja kao dobio zabranu prilaska. Biću u Beču najkasnije za 25 dana. Sad sam ovde, eto on ima pasoš, treba mu par sati do Novog Sada. Za 6 dana može i konjem da dođe, sačekaću da mi lupa šamare. Nemoj da plače kad ga iskrivim - rekao je Kristijan.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.