SAČEKAĆU DA SE NAREĐAJU NA NJOJ...! Zadrugar je SUROVO ISPROZIVAO devojku, pa doneo ODLUKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2020, 18:21

"SAČEKAĆU DA SE NAREĐAJU NA NJOJ...!" Zadrugar je SUROVO ISPROZIVAO devojku, pa doneo ODLUKU

Surov je...

Danas je za vreme dnevnih nominacija, jedan od zadrugara, Milomir Ćurković, žestoko isprozivao Aleksandru Nikolić, tako što je napomenuo da mu se ona od starta najviše dopala, a onda izgovorio rečenicu, zbog koje se takmičarka baš uvredila.

- Ja bih prvi rekao za sebe da sam ultranezanimljiv, ja sam to rekao i u profilu da ću ostati nedelju, dve... Ušao sam da promovišem svoj brend. Mene rijaliti ne zanima, ja nisam ni gledao ništa, bio sam u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kini. Nisam upućen u priče. Niti ja na silu mogu da se svađam, niti da muvam nekog ako ga srce neće. Meni se sviđa Jovana, ona ima dečka, sviđa mi se Maja, ona ima verenika - naveo je Milomir Ćuković.

- Ne postoji tvrđava koja ne može da se obori, izboli napadaj - rekao je Mića.

Ja poštujem njihove momke, verenike, što ne želiš sebi ne radi ni drugima. Aleksandra mi se svidela u karantinu, a ovde 18 momaka oko nje, ja nisam taj, ja ću da pustim da se svi izdređaju, da vidim kakva je situacija - rekao je Milo.

- Nemoj da pričaš takve stvari, kako to misliš da se izređaju - pobunila se Aleksandra.

- Nominujem Vasilija, zamerio mi se, nije me ispoštovao za 200 dinara. Meni je zanimljivije da se smejem sa bratom Đoletom nego da jašem Aleksandru - dodao je Ćuković.

- Ja sam slobodna ali nisam za jahanje, ti mene ne poštuješ - rekla je Aleksandra.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.