SABLASNE SCENE ISPRED KUĆE DIVNE DNK: Noćas pretrpela opasnu povredu, a javnost prestravljena Markovim postupkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 15:14

SABLASNE SCENE ISPRED KUĆE DIVNE DNK: Noćas pretrpela opasnu povredu, a javnost prestravljena Markovim postupkom

Nije mu sigurno alko ono što je video.

Svi su zabrinuti zbog fizičkog i zdravstvenog stanja Divne DNK. Naime, u ranim jutarnjim satima Marko Janjušević Janjuš i Filip Car su se sukobili u spavačoj sobi Bele kuće, te da je tom prilikom došlo do nimalo prijatnih scena i prizora.

Međutim u jednom momentu, zeletevši se ka Filipu, Marko je pao preko kreveta u kom je ležala Divna DNK, kada se sa svih svojih 130 kilograma mase i 2 metra visine srušio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preko nje. U prvi mah svi su pritrčali da njemu pruže pomoć, budući da je u tom trenutku ležao na podu izvesno vreme. Ali Divna DNK, bila je ta kojoj je, prema rečima gledalaca, bila neophodna pomoć.

U haosu koji je nastao u momentu kada je Janjuš završio na podu, nakon što je obezbeđenje uletelo, Divna je nakon zadobijenih povreda ostala da leži nepomično u krevetu.

Posebnu frustraciju kod pojedinih gledalaca izazvala je činjenica da su se svi okupili oko Janjuša, dok Divna nije mogla da smogne snage da se pomeri ili izgovori bilo šta kako bi pozvala pomoć.

Marko DNK nije u Zadruzi jer je pre nedelju dana izveden zbog zdravstvenih problema iz rijalitija. Svi se pitaju kako on reaguje jer je njegova žena ugruvana. Još uvek nisu stigle prve informacije, ali se ono očekuju svakog trenutka.

Ono što se o Marku zna jeste da je ekipa Blica pre neki dan posetila selo u kome žive Marko i Divna. Oni su intervjuisali njihove komšije u Dubnici.

- Mnogo smo se zabrinuli. Nije mu prijao zatvoren prostor. Videlo se da nema kontrolu nad svojim ponašanje. U svom selu ima momente kada nije dobro, ali te njegove epizode se brzo završe. Pogledajte vi ovo. Može da izađe ispred kuće, prošeta se. Ode do grada, jednostavno ima slobodu, što je za njegovo stanje najbitnije - rekao je drugi komšija bivšeg zadrugara.

Kuća Marka i Divne DNK u Dubnici još uvek je nedovršena. Cela je u ciglama, a u unutrašnjosti ne postoji parket, već samo beton.

Njih dvoje u dvorištu imaju plastenik, gde gaje paradajz i krastavac, a ipak ono što je sve iznenadilo je da im na vratima i prozorima stoje porodične kuće Kocića stoje rešetke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.