ŠABANKA! Sanja priznala da joj se SVIĐA Fran, pa OSULA DRVLJE I KAMENJE po Pauli i Mini!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 21:38

"ŠABANKA!" Sanja priznala da joj se SVIĐA Fran, pa OSULA DRVLJE I KAMENJE po Pauli i Mini!

Nije ih štedela!

Sanja Stanković nedavno je priznala da gaji simpatije ka Franu Pujasu i svi se pitaju kada će uploviti u ljubavnu romansu sa njim. Danas su se Sanja i Ivana Marinković osamile i iskoristile priliku da ogovaraju cimerke.

- Ko te nervirao kada si gledala spolja? - pitala je Ivana.

- Paula i Dragana - rekla je Sanja.

- Videla sam da te juče zagrlila na sceni, bilo je kao da provocirate Frana, ispalo je baš glupo - rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ivana.

- Njemu je bilo smešno, a i meni postaje smešno. Zagrlila me juče, a gleda u Frana. On nju voli, na neki način, ali ga boli uvo za nju u tom smislu - rekla je Sanja.

- Možeš da zamisliš sebe sa njim u vezi? - pitala je Ivana.

- Ja sebe ne bi mogla sa mnogima da zamislim, pa sam bila sa ženom na kraju - nasmejala se Sanja.

- A što se tiče njega, nikad ne reci nikad, ne znaš šta nosi dan, a šta noć. Ne želim da srljam, jer ne znam šta on oseća, volela bih da ga prvo dobro upoznam. Lepo mi je, drži me za ruku, ćaskamo, super mi je, i mnogo slatko - rekla je Sanja.

- Ma boli te uvo, samo je čudno kako to odjednom, ispašće smešno, znaš - rekla je Ivana.

- Da, to što je Mina uradila je jako ružno. Ona kad je ušla, unela je Jovani dezinformacije, ne znam koji problem ona ima sa mnom - dodala je Sanja.

- Ne zanima me ta persona, ja ne mogu da verujem da neko može da bude toliko zao, ljudi znaju ko je i šta je ona - rekla je Sanja.

- Pogledaj da Paula spava pored Anđela, tačno znam što, jer je Čorba sa Tarom, pa su je svi iskulirali. Sad bih otišla tamo i legla pored njih - rekla je Ivana.

- Šabanka - rekla je Sanja.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.