ŠABAN BI DANAS NAPUNIO 72 GODINE! Porodica Šaulić posetila groblje, supruga Goca se SLOMILA OD BOLA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2023, 13:10

ŠABAN BI DANAS NAPUNIO 72 GODINE! Porodica Šaulić posetila groblje, supruga Goca se SLOMILA OD BOLA

Udovica pevača, ćerke Ilda i Sanela, kao i Šabanov unuk Luka među prvima su došli na groblje gde pevač počiva.

Pevač narodne muzike Šaban Šaulić tragično je izgubio život pre 4 godine u Nemačkoj.  Pevač je tog tragičnog 17. februara 2019. nastradao u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod Bilefelda u Nemačkoj.

Pri povratku sa nastupa, na automobil u kojem su bili pevač, njegov kum Slobodan Stojadinović i klavijaturista Mirsad Kerić velikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brzinom naletela su kola kojima je upravljao Turčin Alsin Levent pod dejstvom alkohola. Šaban je doživeo srčani udar i preminuo je u bolnici, dok je njegov klavijaturista bitku za život izgubio dan kasnije zbog teških povreda glave.

Porodica je danas, na dan kada bi napunio 72 godine, izašla na groblje.

Udovica Goca Šaulić, ćerke Ilda i Sanela, kao i Šabanov unuk Luka među prvima su došli na groblje gde pevač počiva.

Nakon njih stigli su i pevačevi prijatelji, kao i rođak Hasan Dudić.

Nakon što je položila cveće, Goca je zapalila i sveću, a potom zaplakala dok su je članovi porodice tešili, prenosi "Telegraf".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.