ŠA UCENJUJE PRODUKCIJU: Pomahnitalog repera nikako NISU MOGLI da zasutave, potrebna mu je STRUČNA POMOĆ

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 14:01

ŠA UCENJUJE PRODUKCIJU: Pomahnitalog repera nikako NISU MOGLI da zasutave, potrebna mu je STRUČNA POMOĆ

Svi su vrlo dobro upućeni da je ovakvo ponašanje strogo kažnjivo.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović svađali su se celu noć i jutro, dok su cimeri pokušavali da umire repera Jovanovićeva je pokušavala na sve načine da ga isprovocira i dokaže da je ona u pravu.

Njega je to izvelo iz takta pa je počeo da divlja po kući i mahnito se pravda kako je za sve ona kriva.

Svađa se nastavila, a reper je sada prešao na maltretiranje Uroša Stanića s >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojim inače ima okršaje iz dana u dan.

Prvo je počeo da pređa njega i njegovu porodicu, a onda je počeo da pljuje po njegovom kervetu, da bi ga onda gađao pomoranžom.

U jednom momentu reper je ušao u spavaću sobu i obratio se produkciji.

- Neću da budem ovde za džabe, rekao sam da mi treba pomoć i razgovor, ali me niko ne čuje - rekao je Ša.

Poznato je da produkcija uvek obezbedi adekvatnu pomoć i negu čim je neko od učesnika zatraži, te da svako od njih bude blagovremeno zbrinut i odnegovan u svakom smislu.

Sudeći po svemu Aleksić ne može da podnese prisustvo Stanislava Krofaka, pa na ovaj način pokušava da skrene pažnju na sebe glumeći žrtvu i tražeći izgovor u drugima. Nema sumnje da ga je uzdrmao ulazak Mioninog bivšeg i to što je on postao jedan od omiljenih takmičara među cimerima za svega dva dana.

Podsetimo, Miona Jovanović se takođe osvrnula na ulazak svog bivšeg partnera.

- Ne mislim da će ovde biti toliko sukoba sada. Stanislav je ovde, i svako ima da kaže šta ima. Danas sam čula za trenerku, a to mi on nije kupio, kupljena je u Kragujevcu. Ja sam mislila da ga boli uvo za mene, a ne verujem da je došao da me vrati, ali ne bi me čudilo da je ušao zbog ega. Njega je sigurno zabolelo jer je bilo javno. Meni nije realno da se on čuo sa Nenadovom bivšom, meni to nije normalno. Ne kapiram ako je rekao da ne komentariše, što je onda ušao. Ne znam koji mu je cilj da uđe ovde - rekla je Miona.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.