SA ŠIJANOM NIJE BILO ŠALE! Zabranio Goci da peva dok su bili u braku! A RAZLOG je bila jedna SVADBA

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2017, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SA ŠIJANOM NIJE BILO ŠALE! Zabranio Goci da peva dok su bili u braku! A RAZLOG je bila jedna SVADBA

Šokirao se kada je to video!

Domaće pevačice i pevači nemaju ništa protiv kada im gosti na nastupu guraju novac u dekolte i lepe na čelo.

Naši estradnjaci ne kriju da se najviše novca zaradi na romskim svadbama, ali takav tip zabave mogu da rade samo vrsni pevači i oni koji nemaju problem da im piani gosti guraju novac gde stignu.

I dok je dobar deo estrade bio primoran da "trpi" novčanice na sebi, pokojni suprug Goce Božinovske, Zoran Šijan, doživeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je šo kada je devedesetih godina na jednom veselju, njegovoj ženi pijani gost stavljao novčanice u grudi. od tog trenutka Goca je morala da okači mikrofon o klin i sve dok je bila u braku sa njim, nije smela da peva.

- Šijan mi je svojevremeno zabranio da se bavim pevanjem jer mi je deda na svadbi gurnuo 100 maraka u grudi pred njim. A meni ne smeta da mi stavljaju novac u dekolte, kad zapljušte pare, lova mi razveže grlo i onda je super - kaže Goca.

Nedavno se pojavio i snimak Dare Bubamare, koja dosad nije imala ovakve epizode u svojoj karijerui. Njoj su na jednoj svadbi napunili grudi evrima, a da ona nije ni rukom makla da ih spreči. Naprotiv, još ih je više mamila svojim pokretima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.