SA SEDAMNAEST GODINA SAM BILA NA ULICI! Milica Kemez u BOLNOJ ISPOVESTI o svom detinjstvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2022, 12:48

"SA SEDAMNAEST GODINA SAM BILA NA ULICI!" Milica Kemez u BOLNOJ ISPOVESTI o svom detinjstvu

"Ja sam bila na budžetu, radila sam, plaćala sam stan!"

Voditeljka "Magazina in" Sanja Marinković u novom izdanju svoje emisije ugostila je glumicu Anju Mit, pevačice Nadu Obrić i Snežanu Babić Sneki, reperku Sajsi MC i rijaliti zvezdu Milicu Kemez, koja je u studiju TV Pink ogolila dušu o teškom detinjstvu.

Na konstataciju voditeljke, koja je podsetila javnost da je Milici žena kod koje je živela u hraniteljskoj porodici rušila samopouzdanje ističući da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nikada nije dovoljno dobra, Kemezova je iskreno priznala da je, uprkos svemu, ipak odabrala ispravni, pravi put.

- Ja sam sedamnaest godina na ulici imala sam odrešene ruke da radim bukvalno šta sam htela, da lumpujem, da izlazim... Ja sam bila na budžetu, radila sam, plaćala sam stan - prisetila se Milica, čija je priča ganula sve.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u najavi ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.