ŠA SE OGLASIO PRED EMISIJU NAROD PITA Evo da li će se pojaviti večeras u studiju ili će PONOVO ISPALITI

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 21:49

ŠA SE OGLASIO PRED EMISIJU "NAROD PITA" Evo da li će se pojaviti večeras u studiju ili će PONOVO "ISPALITI"

Evo šta je odlučio!

Odnos koji je prodrmao javnost nakon završetka Zadruge 4 upravo je između nekadašnjih bliskih prijatelja Nenada Aleksića i Marka Đedovića.

Upravo zbog niza svađi, Nenad Aleksić Ša je odlučio da se ne pojavi u prethodnoj emisiji kada su gostovali Marko đedović i Sandra Rešić.

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

Međutim, večeras u emisiji "Narod pita" upravo treba da dođu oba bivša zadrugara, a dosta se spekulisalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će i ovoga puta Nenad izbeći susret.

Podsetimo, tada ga je Đedović isprozivao pred milionima, pa je na njegovoj praznoj stolici zalepio papir na kojem piše "Samo neka se plaća".

Reper je ipak potvrdio dolazak putem svog Instagram profila.

- Stižem na emisiju, šta ste se uzbudili... - napisao je reper na popularnoj društvenoj mreži.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.