ŠA OTVORIO DUŠU: Od pomirenja sa Tarom nema ništa, za oko mu je ZAPALA ONA! Simova pred SLOMOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2022, 16:00

ŠA OTVORIO DUŠU: Od pomirenja sa Tarom nema ništa, za oko mu je ZAPALA ONA! Simova pred SLOMOM

Ne vraća se na staro.

Nenad Aleksić Ša otvorio je dušu kod Drveta mudrosti i iskreno pričao o svom odnosu sa Tarom Simov, a tom prilikom je otkrio i da je "bacio oko" na jednu od zadrugarki.

- Od sinoć je primirje, pa ćemo videti koliko će trajati. Vidim šta ona radi, pravi da sam ljubomoran, ali nisam, mene to ne dotiče. Sinoć kao sedne kod Anđela, pa me gleda u ogledalo kako ću da reagujem. Ja priznajem da imam emocije, ali nisu to toliko jake kao pre, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nema onoga da je grlim, ljubim, mazim, sad sam bled, bledi sve to. Ona ne želi da promeni neke stvari, ali eto - rekao je Ša o Tari, i otkrio da mu se dopada njena drugarica Ana Jovanović.

- Nijedna devojka mi ovde nije zanimljiva, doduše je Ana slatka, ali tu nema ništa, ja je samo peckam, ali nadam se da će neka devojka ući koja bi me radila. Tara priča da me ne voli, ali mislim da bi bio haos kada bih se ja našao sa nekom, jer ono što je jednom bilo Tarino uvek je njeno. Ona namerno pecka Anđela da bi dokazala svoju teoriju, ali ne polazi joj to za rukom, ja nisam toliko zaluđen njom. Nadam se da neće biti udaranja i vređanja, a hvala Bogu ova sezona mi nije stresna, meni je lagano sve, trenutno sam lagan - rekao je Ša.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.