SA NJIM JE SAMO IZ KORISTI? Aleksandra priznala da se preko veze sa Dejanom pere od GREŠAKA IZ PROŠLOSTI?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022, 23:41

SA NJIM JE SAMO IZ KORISTI? Aleksandra priznala da se preko veze sa Dejanom pere od GREŠAKA IZ PROŠLOSTI?

Muk u Beloj kući

Počela je emisija "Pitanja novinara" i voditelj Darko Tanasijević otvorio je veče tako što je prvo pitanje postavio Aleksandri Nikolić.

- Kako si? - započeo je Darko razgovor.

- Nisam loše, malo sam bolje nego pre sat ipo vremena - rekla je ona.

- Pratili smo tvoje žestoke rasprave sa ostalim zadrugarima i sa Dejanom, znamo šta je uzrok, želeo bih da budeš otvorena i iskrena, moje pitanje glasi: "Kako se osećaš kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dejan kaže da si sa njim iz interesa?" - pitao je novinar.

- Pobesnim, krenem da lupetam stvari i tako. On kaže da to kaže kada ja krenem da pričam svoje mišljenje o određenim ljudima, on misli da ja to pričam zarad naroda i pitanja... Sve što radim, radim spontano, ne razmišljam o klipovima i pitanjima, šta mi se govori ja to kažem. On smatra da ostavljam prostora za pitanja, ali ja sam se zaklela u majku da to nema veze sa tim, ne znam kako da objasnim to - odgovorila je Aleks.

- Zašto on misli da ti imaš interes od veze sa njim? - pitao je ponovo Darko.

- Možda on misli da se perem od prošlosti, ali ja da se perem ne bih pravila greške, nego bi bila mirna kao bubica. Nadam se da neveruje u te budalaštine i da više ne razmišlja tako...- rekla je Aleksandra.

- Rekla da si Boginja, a nazvali su te kineskom kopijom Maje Marinković, kako to komentarišeš? - pitao je Darko.

- Ja to radim iz nemoći, da mogu sakrila bih se u mišju rupu, ali ne mogu, ja kažeš "šta vi znate", ovo ono, ali dobro postoje mnogi ljudi čije mišljenje mogu da poslušam, ali većine ne. Miki, Sandra i tako dalje... To što sa Sandrom pričom, ona meni nije savetnica, mislila sam da sam narušila nečiju ljubav i tako dalje, zato sam tako govorila o njoj. Dejan kaže da bi ljubomorisala da on priča sa njom, ali ne bih - pričala je Nikolićeva.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.