SA NJIM JE DESET GODINA! Snežana Savić u EMOTIVNOJ vezi, a EVO šta ona kaže o tome!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SA NJIM JE DESET GODINA! Snežana Savić u EMOTIVNOJ vezi, a EVO šta ona kaže o tome!

Lepo joj je!

Snežana Savić će ostati upamćena kao jedna od najlepših žena sa naše javne scene. Kaže da nikada nije igrala na kartu lepote, ali naravno da joj zbog ovoga nije falilo udvarača.

Ona je bila udata za reditelja Dragoslava Lazića sa kojim ima kćerku Anitu. Ovaj brak se završio razvodom, a ona se više nije udavala.

A post shared by Scenski masker i vlasuljar (@tijanadamjanovic) on Nov 15, 2019 at 6:35am PST

Ipak, iako ga nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predstavila javnosti Snežana ima partnera sa kojim je u vezi već deset godina.

-  Moram biti delikatna u ovim godinama kada me pitaju za stvari koje su intimne prirode. Mislim da je dopušteno i nama u nekim godinama da imamo nežno prijateljstvo za šetnju po prolećnoj kiši, za čaj udvoje i slično. Moje nežno prijateljstvo i dalje traje i lepo nam je - kaže Snežana Savić.

Kaže da nije volela da igra fatalne lepotice, ali ima sreće što je u pozorištu imala raznolike uloge.

- Bolje se osećam kada igram običnu ženu iz naroda. Tu mogu da se opustim, da ne razmišljam kako izgledam. Nije mi to imperativ. Ne moram po svaku cenu da obraćam pažnju na fizički izgled. Zapravo, nikada nisam ni volela da igram lepotice i zavodnice. To bi mi bilo dosadno i naporno. Bojala sam se da me ne stave u fah, da ne igram celog života jedno te isto, fine dame ili gospođe, već različito. I to mi se posrećilo. Na svu sreću, u pozorištu imam mogućnost da igram sve što hoću - kaže Snežana.

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA! Definitivno! Otkrila RAZLOGE i kako je reagovao Saša Popović (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.