ŠA NIJE JEDINI... Vanja Aleksić bila u vezi sa još jednim zadrugarom - Živeli su zajedno

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2023, 15:36

ŠA NIJE JEDINI... Vanja Aleksić bila u vezi sa još jednim zadrugarom - "Živeli su zajedno"

Tiktokerka se udala za repera posle samo dva meseca zabavljanja.

Tiktokerka Vanja Ignjatović dospela je u žižu javnosti kao devojka repera Nenada Aleksića Ša, a potom nakon što se posle samo dva meseca veze udala za njega.

Mnoge je njihovna ljubavna priča iznenadila, pogotovo jer je Ša posle niza ljubavnih brodoloma uplovio u nov brak sa atraktivnom Vanjom. Ona je nakon tajnog venčanja uzela reperovo prezime, te je na Instagramu postala Vanja Aleksić. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Sada je u javnost isplivala informacija da je Vanja pre veze sa Ša bila u ljubavi sa još jednim bivšim zadrugarom, a kako piše "Pink.rs" u pitanju je Mlađa Jovanović.

Mlađa je popularnost stekao u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga", dok se danas bavi privatnim biznisom. Prema tvrdnjama izvora, sadašnja supruga Nenada Aleksića Ša sa Mlađom je bila pre ravno šest godina - zaljubili su se 2017., a raskinuli su iduće godine. Da im je veza bila ozbiljna govori i to što su, prema rečima izvora, nešto manje od godinu dana živeli zajedno.

Pinkov portal je došao i u posed njihove zajedničke fotografije koja datira iz tog perioda. Vanja je tada bila brineta, te ju je teško u prvi mah prepoznati, a da li za njenu emotivnu vezu iz prošlosti, sa bivšim učesnikom "Zadruge", zna njen sada već bivši suprug Ša - nije poznato.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.