SA MOJE STRANE NIJE BILO FRKE! Milica progovorila o medijskom ratu sa Teodorom Džehverović zbog Albina

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 08:12

"SA MOJE STRANE NIJE BILO FRKE!" Milica progovorila o medijskom ratu sa Teodorom Džehverović zbog Albina

"Nije se snašla i dala je nesmotrenu izjavu!"

Pevačica Milica Pavlović je nedavno bila u centru novog medijskog rata i to sa pevačicom i bivšom rijaliti učesnicom Teodorom Džehverović, nakon dueta sa sve popularnijim reperom i producentom Albinom.

Sinoć je Milica gostujući kod voditelja Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou"otkrila detalje sukoba sa pevačicom.

- Sa moje strane nije bilo frke niti će biti. Ja sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od samog početka prema njoj bilo okej. Nije se snašla i dala je nesmotrenu izjavu, a što se mene tiče sve najbolje mislim o njoj. Ona hoće da brani Albina, ali nema od čega. Nismo nastavili saradnju, ali ono što je najbitnije jeste da kada nije bio poznat toliko, ja sam se zaljubila u pesmu "Šećer" i dala mu taj spotlajt. Lako je kada je nešto hit da svi idu uz taj hit. Želeli smo, nije se namestilo na novom albumu i to je to - rekla je Milica u emisiji Amidži šou.

Podsetimo Teodora se pronašla u izjavi Pavlovićeve, budući da je i sama snimila duet sa Albinom, a Milica, koja je na prethodnom albumu sa Albinom imala duet "Šećeru", u februaru izjavila da je sa njim u dobrim odnosima, ali da je rastužuje i da ona ne bi volela da ovaj muzičar krene stranputicom zbog velikog broja saradnji sa drugim pevačima.

- Samo mogu da kažem da je Albino nekome uradio nešto što je najbolje, to je dovoljno. Ko razume, shvatiće. Jedna jako dobra pesma, jako dobar duet. Kada bi meni neko napravio tako dobru pesmu, ja bih samo imala reči hvale do kraja svog života - rekla je nedavno Džehverovićeva , što je iznenadilo Milicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.