SA MAJKOM I SESTROM BIO U ZATVORU: Bojan iz Leksingtona nikada se nije oporavio od TRAUME

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022, 20:31

SA MAJKOM I SESTROM BIO U ZATVORU: Bojan iz "Leksingtona" nikada se nije oporavio od TRAUME

Imao je samo 17 godina...

Bojan Vasković, pevač grupe "Leksington benda" sa 17 godina bio je u zatvoru sa majkom i sestrom, zbog čega, kako je ispričao njegov rođak za domaće medije i danas ima traume.

Naime, kako je za "Scandal" ispričao pevačev rođak, Bojan i dalje ima traume od vremena koje je proveo u zatvoru sa samo 17 godina.

- Nikad Boki to neće moći da prevaziđe. Često se budi u znoju, ima noćne more, a ponekad i napade panike. Opasne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su to stvari kad vas uhapse na pravdi Boga, a vi ni krivi, ni dužni - započinje rođak za gorenavedeni list i nastavlja:

- Stalno mu se vraćaju slike hapšenja, trenutka kada odvode i njegovu majku i sestru, zatim rešetke su mu stalno pred očima. Ipak je on bio još dete, a to ni stariji ljudi ne mogu lako da podnesu. Sve mu to jako teško pada, i danas kad vidi policiju, čak i saobraćajnu, veoma se uznemiri. Ostaće to trauma za ceo život, a šteta, nema boljeg dečka od Bokija - završava rođak.

Bojan je ranije u velikoj ispovesti otkrio kakva neprijatna situacija ga je zadesila sa samo 17 godina.

- Dešava se taj period hapšenja, gde smo kao porodica, a pogotovo sestra i ja bili kolateralna šteta. Mene su teretili dok sam imao 17 godina, proveo sam dva meseca u samici, majka 8 meseci i sestra isto dva ipo meseca, dok otac ostaje sam. Samo zato što je majka radila u birou Republike Srpske kod Jovana Đoga, koga su teretirili za skrivanje Ratka Mladića. Zamisli ja sa 17 godina nemam ni pojma ko je on, a kamoli da ga skrivam. Hapse sestru i mene da bi ucenili majku da nešto kaže, tipičan politički slučaj. Posle 11 godina pravda je pobedila, mi smo svi oslobođeni i istina je izašla na videlo, hvala Bogu. Majka je u to vreme dobijala preteće poruke različitih sadržaja. Dok smo sestra i ja bili u zatvoru, tamo su stvarno svi bili dobri prema nama, jer su znali da smo tu na pravdi boga. U zatvoru sam zapalio prvu cigaru. To je bila agonija, jer nisam znao ni zašto sam tu, nisam znao ni kako su mi sestra, majka, otac, tek posle 15 dana sam čuo kad je došao advokat u posetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.