SA LUNOM NE PRIČAM, O KIJI MISLIM SVE NAJBOLJE! Bivša zadrugarka otkrila istinu o prijateljstvima nakon rijalitija

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2023, 12:22

"SA LUNOM NE PRIČAM, O KIJI MISLIM SVE NAJBOLJE!" Bivša zadrugarka otkrila istinu o prijateljstvima nakon rijalitija

Žestoko oplela po Anđeli Đuričić!

Tara Simov aktivna je na društvenim mrežama i redovno sa svojim pratiocima deli šta joj se dešava u privatnom životu. Uključila se uživo na Instagramu i komunicirala je sa svojim fanovima. Njih je najviše zanimalo da kometariše odnose sa bivšim i aktuelnim učesnicima "Zadruge".

Iako su u Beloj kući osuđeni na to da budu okruženi sa mnogo učesnika, istina je ta da zadrugari ostaju u kontaktu samo sa nekolicinom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bivših cimera. Otkrila je da je nakon rijalitija nastavila druženje sa Sandrom Rešić i Milanom Petkovićem, a njene pratioce je zanimalo da li je u kontaktu sa Lunom Đogani.

- Ne, Luna i ja ne pričamo od četvorke ("Zadruge 4") - rekla je kratko Tara, a zatim je odgovorila na pitanje da li je dobra sa Kijom Kockar.

- Kija i ja smo koleginice, a o kolegama sve najbolje - rekla je Tara.

Tara je zatim otkrila šta misli o Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću

- Anđela je najgora. Za Zvezdana ne mislim da je psiho, nego mislim da pola stvari isforsirano radi.

Šta je još Tara o ovoj temi i šta je otkrila o poruci koju je poslala Nenadu Aleksiću Ša na dan venčanja saznajte klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.