ŠA JE TELETABIS, PATI ZA ŽENOM! Ukućani ga RASTURAJU! Tara je luda, al je pametnija od tebe! Pakao u emisiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 09:57

ŠA JE TELETABIS, PATI ZA ŽENOM! Ukućani ga RASTURAJU! Tara je luda, al' je pametnija od tebe! Pakao u emisiji

Nije mu lako!

U toku sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", više pitanja bilo je namenjeno Nenadu Aleksiću Ša i ticalo se preljube koju je počinio u rijalitiju. "Da li te je sramota što je Tara od tebe napravila debila i za sve što si uradio Ivani i svojoj porodici?" glasilo je jedno od njih.

-Ne mislim da me je napravila debila - rekao je Ša.

- Tara je napravila od njega debila i monstruma. On je debil, vidite kako ide i kako se šlihta ljudima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lagano su prošli. Samo smo ih ja Nadica, Marija, Tomović i ja komentarisali. On je vređao sve nas, a ušao je u vezu sa Tarom. On pati za Ivanom, a dobio je Ša-mar realnosi. On je teletabis. Tara jeste luda, ali je pametnija od njega, ona je njemu rekla svaka čast njegovoj supruzi kako ga je trpela 7 godina. - rekla je Miljana.

- On ne može da prihvati to što je uradio. Mi sada gledamo kako se on ponaša. Meni nije jasno što on sebi ne prizna neke stvari. On je ušao u vezu sa devojkom koja je imala strašne greške, i svi smo ti to govorili, ali ti to nisi shvatio. Ivana je sve što je njemu rekla da će raditi, uradila je. Nije se nigde oglašavala niti bilo šta komentarisala - komentarisao je voditelj Milan Milošević.

- Ti si sebe predstavio kao neurotičara, koji je čim je čuo nešto za Ivanu i Tomovića, a onda si ustao i krenuo da kometrišeš svoj brak i sebe. Mnogo vam je lepa veza sa onoliko šamara - dodala je Sandra Rešić.

- On kometariše sve ovo, a od njega je i porodica digla ruke. On je sada ispao debil. Njega je devojka ostavila i pobegla od njega. Sandra je njega sklonila od Tare da bi se smirio. Ja sam tada rekla da ne može niko njega da skloni od svega, ako on ne želi - komentarisala je Nadica Zeljković.

- Mene moja porodica voli, a ne kao vaša da piša po vama, oni mene podržavaju, i ne dam da mi pričate o porodici - branio se Ša.



Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.