ŠA JE IZGUBIO SVE: Novi komentar iz spoljnog sveta! Tara mu je SLAMKA SPASA! Gavrić predočio SUROVE ČINJENICE

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 09:59

ŠA JE IZGUBIO SVE: Novi komentar iz spoljnog sveta! Tara mu je SLAMKA SPASA! Gavrić predočio SUROVE ČINJENICE

Okrutna realnost!

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" i pevač Mirko Gavrić bio je gost u emisiji "Pitam za druga", a u jednom trenutku se, na pitanje voditeljke, dotakao repera Nenada Aleksića Ša i njegove veze sa zadrugarkom Tarom Simov.

- Šta pričati o čoveku od 40 godinu sa ovakvim ponašanjem, mislim, niko od nas ne može da osuđuje jer ne znamo šta nosi naše sutra. Zaista svima može sve da se desi. On je svestan da sve ono što je gradio i sagradio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napolju izgubio i da mu je Tara sada jedina slamka spasa, a i ona mu se izgleda migolji, što je negde normalno jer ona ima 20 godina - zaključuje Gavrić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.