ŠA BEŽI IZ ZADRUGE! Preskočio OGRADU - Imam napolju ŽENU! Tara GRCALA - Svi me prave LUDAKOM (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 09:51

ŠA BEŽI IZ ZADRUGE! Preskočio OGRADU - Imam napolju ŽENU! Tara GRCALA - Svi me prave LUDAKOM (VIDEO)

Nije mogao da izdrži pritisak

Tara Simov i njen navodno samo drug, Nenad Aleksić Ša, sinoć su imali žestoki sukob tokom "Đuskovizije".

Kako je sve počelo, pročitajte OVDE, a ubrzo je svađa eskalirala te je reper rešio da pobegne iz rijalitija.

Izleteo je iz vešernice, pa krenuo ka ekonomskom dvorištu u nameri da preskoči krov i izađe sa imanja. Marko Đedović je potrčao za njim da ponovo pokuša da urazumi repera, a pojavila se i Tara. Obezbeđenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je takođe bilo tu.

- Ne mogu da trpim više, hoću da idem kući! Ja znam jednu verziju, a tebi će ispričati pet verzija. Kažem joj da ne mogu da se svađam, svaki dan mi ispira mozak. Namerno mi radi to, znam šta radi, kako radi - urlao je Ša iz sveg glasa pa dodao:

Pogledajte rezultate

- Brate, ja imam gajbi ženu! U stvari i ne znam da li je imam - rekao je razočarano on, dok su ostali zadrugari pokušavali da ga smire.

On se ipak popeo na krov kako bi probao da pobegne. Za to vreme Tara je sama plakala u pušionici, a sve pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DRAMA U BEKSTEJDŽU! Za vreme programa napravila HAOS, urlala - OSTAVI ME! Ovo niko nije video! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021

Celu noć se svađali..Tara Simov sinoć je imala žestoki sukob sa Nenadom Aleksićem Ša (više čitajte ovde)...Napravila je dramu u bekstejdžu i žalila se Marku Đedoviću i Sandri Rešić nakon svađe, dok je za to vreme reper planirao beg iz rijalitija (vidite ovde)...- Prebacuje mi Čorbu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.