S MAKAZAMA ME JE JURILA OKO BAZENA! Mile Kitić vikao na Martu - zbog ovoga je hteo da se razvede!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 11:27

"S MAKAZAMA ME JE JURILA OKO BAZENA!" Mile Kitić vikao na Martu - zbog ovoga je hteo da se razvede!

Danas nemaju nikakvih problema u braku!

Mile Kitić i Marta Savić već godinama uživaju u skladnom braku. Pevač se prisetio kako je počela njihova ljubav. Iako je Marta uvek bila fizički lepa, njega je privukla njena unutrašnja lepota.

- Svi mi muškarci gledamo i fizički izgled žene, to je sasvim prirodno. Ali ona je mene više kupila svojim ponašanjem. Bila je tiha, mirna, staložena. Fino je pričala. Kada krene rečenicu, završi je lepo. Lepa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je, svidela mi se i fizički, ali i kao osoba - ispričao je Mile, a zatim je otkrio gde su se upoznali.

- Bili smo u Nemačkoj. Pevali smo u nekom lokalu zajedno i ja vidim fina devojka. Upoznamo se tu, razmenimo telefone. U to vreme sam još u Sarajevu živeo. I tako je to počelo i traje do danas rekao je folker.

Marta je uvek podržavala svog supruga i on joj je zahvalan na tome. Mile smatra da je ona zaslužna za njegovu popularnost i uspešnu karijeru. On je u jednom trenutku mislio da napravi pauzu sa pevanjem, ali ga je Marta u tome sprečila.

- Ona me je ubeđivala da nastavim, preoblikovala me je - rekao je Mile, a potom ispričao kako da je Marta jurila po bazenu sa makazama.

- Ja sam imao kompleks zbog frizure, jer kao i svaki muškarac sam počeo da gubim kosu. Imao sam 40 godina, puštao sam je onako sa strane i svaki put to zalizivao, pogotovo kad izađem iz bazena, što je Martu izluđivalo i danima mi je tražila da skratim kosu - počeo je izlaganje Mile u emisiji "Iz profila" i nastavio:

- Jednom ona uzme makaze i počne da me juri oko bazena, baš je bila uporna. Na kraju ja popustim i kažem joj da skrati samo malo, a ona odsekla sve. Toliko sam bio ljut da sam hteo da se razvedem. Govorio sam "Hoću da se razvedem, gotovo, šta ti mene šišaš?!", ali posle se i meni svidi ta frizura i od tad ja imam ovako kratku kosu - priznao je Mile.

Osim toga, Kitić se osvrnuo na to što se prijatelji šale sa njim da se oženio Martom zbog papira.

- Dobili smo dete, a nismo bili venčani, pa se Elena vodila samo na Martu, zato smo i odlučili da se venčamo. Posle su me prijatelji zezali da sam je oženio zbog papira, jer Marta ima nemačko državljastvo. Mi danas imamo takvo poverenje da nemamo nikakvih problema i da ništa ne može da rasturi naš brak - dodao je pevač.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.