S.A.R.S. još jednom pogodili pravo u centar!

Izvor: Prva.rs, 16.Dec.2014, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S.A.R.S. još jednom pogodili pravo u centar!

Ovaj bend formiran je još 2006. godine, a publiku je definitivno osvojio pesmom "Buđav lebac", koja govori o nemaštini u Srbiji na vrlo satiričan način. Nađa Higl izjavila je da je ovu pesmu pevušila pred trku u Rimu, na kojoj je osvojila zlatnu medalju u disciplini 200 metara prsno. Smatra se da joj je ova pesma donela sreću, pa ju je publika dočekala kod Skupštine grada uz ove stihove.
Pesma koja kritikuje sistem vrednosti "Ikone pop kulture" objavljena je još početkom godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << a sada su momci iz grupe "S.A.R.S." snimili i odgovarajući spot:

 

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.