S.A.R.S. dobitnik ovogodišnje MTV nagrade! (video)

Izvor: Svet, 06.Nov.2016, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S.A.R.S. dobitnik ovogodišnje MTV nagrade! (video)

Beogradski alternativni muzički sastav S.A.R.S. dobitnik je ovogodišnje MTV “Best Adria Act” nagrade.
Kako se navodi, taj bend priznanje je dobio u godini kada obeležava deceniju rada, kada je objavio šesti studijski album i u trenutku kada je na rasprodatoj regionalnoj turneji.
Osvajanje ove nagrade je usledilo u najboljem trenutku za nas i drago mi je da je prvih deset godina postojanja grupe S.A.R.S. krunisano MTV EMA nagradom! Hvala svima na podršci“, naveo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u pisanoj izjavi povodom te nagrade pevač sastava S.A.R.S. Žarko Kovačević.
U konkurenciji za “Best Adria Act” nagradu bili su još “Elemental“, Luce, “Sidarta“ i Toni Zen, a zahvaljujući najvećem broju glasova publike iz regiona, nagradu je dobio S.A.R.S, prenosi beta.rs.
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

S.A.R.S. dobitnik ovogodišnje MTV nagrade! (video)

Izvor: Scandal.rs, 06.Nov.2016

Beogradski alternativni muzički sastav S.A.R.S. dobitnik je ovogodišnje MTV “Best Adria Act” nagrade...Kako se navodi, taj bend priznanje je dobio u godini kada obeležava deceniju rada, kada je objavio šesti studijski album i u trenutku kada je na rasprodatoj regionalnoj turneji...“Osvajanje...

Nastavak na Scandal.rs...

S.A.R.S. dobitnik ovogodišnje MTV nagrade

Izvor: Blic, 07.Nov.2016, 01:21

Beogradski alternativni muzički sastav S.A.R.S. dobitnik je ovogodišnje MTV "Best Adria Act" nagrade...- Osvajanje ove nagrade je usledilo u najboljem trenutku za nas i drago mi je da je prvih deset godina postojanja grupe S.A.R.S. krunisano MTV EMA nagradom! Hvala svima na podršci - naveo je u pisanoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.