Ružica otkrila u Parovima 2015: Igor je ovde zbog alimentacije!

Izvor: Svet plus, 14.Jun.2015, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružica otkrila u Parovima 2015: Igor je ovde zbog alimentacije!

Da od ljubavi do mržnje jeste tanka nit pravi su primer Ružica Veljković i Igor X. Nakon romanse koju su imali na početku, oni svoju netrepeljivost u vili Parova više ne kontrolišu.

Na samom početku, kada se Igor vratio nazada u rijaliti, Ružica mu je zapretila da će otrkiti sve njegove privatne tajne koje joj je pričao ispod jorgana. Izgleda da polako počinje da iznosi neke pojedinosti:

''Ti si dvoličan tip i naravno da te nikada nećemo pustiti u naš klan. Kod nas mogu da uđu samo dobre osobe, a ne lažovi i foliranti. Ti si, bre, ovde drugi put ušao da bi zaradio pare za alimentaciju'', rekla je pevačica, a prenosi ''Alo''.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.