Ružica izmislila da je članica Models grupe?

Izvor: Poznati.info, 07.Apr.2015, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružica izmislila da je članica Models grupe?

Ružica koja je trenutno u Parovima predsavlja se kao članica grupe Models, ali da li je to istina?

Naime, jedna od zapaženijih učesnica Parova ušla je u ovaj rijaliti kao članica grupe Models, ali i kao pevačica i model. Jedna od omraženijih ukućanki hvalila se kako je ravnpravni član ove popularne ženske grupe, te je navodila i pesme u kojima je učestvovala. Istina je ipak nešto drugačije.

“Iako se Ružica na sva usta hvali da je članica Modelsa, ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << nema veze sa tom grupom. Jedina istina je da je bila u grupi svega 7 dana. Ali to se nikako ne može nazvati članicom grupe. Nikad nije nastupala sa njima, osim u Cinemi, gde se desila čuvena tuča, u kojoj je vodila glavnu reč“ – kaže naš izvor.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.