Ruski monasi na Svetoj Gori ovako prave crnu ili četvrtkovu so! (RECEPT)

Izvor: Svet plus, 19.Okt.2020, 10:59

Ruski monasi na Svetoj Gori ovako prave crnu ili četvrtkovu so! (RECEPT)

Četvrtkova so jača od svih bolesti, a čuva se u platnenim kesicama iza ikona i koristi bukvalno po zrnce. Ruski monasi na Svetoj Gori ovako prave crnu ili četvrtkovu so! Nosi naziv Četvrtkova so, jer se pravi samo četvrtkom. 

Oduvek su Sloveni verovali da je Veliki četvrtak pred Vaskrs poseban dan kada bi svaki pravoslavac trebalo da se reši svega suvišnog. I suvišnih dobara, i hrane, i rakije, i kilograma a iznad svega - zla i greha.

Tog dana su se u staroj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Carskoj Rusiji ložile peći da bi se pripremao moćan lek koji čisti telo od svih bolesti, a kuću od svakog zla. Običaj je ostao sve do Oktobarske revolucije, a danas se ovaj lek za sve bolesti priprema na Svetoj Gori i u tradicionalnim sredinama u Rusiji.

Čudotvoran lek je zapravo so. Nosi naziv Četvrtkova so, jer se pravi samo četvrtkom. Crne je boje, zbog čega je i nazivaju crna so. Dodaje se u hranu u zrncima, veoma malo, tokom nečije bolesti i garantuje - ozdravljenje i ljudima i životinjama. Ona, kažu, leči i telo i duh.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.