Rukoblud pred kamerama: Lepi Mića (64) odlučio da TO učini za gledaoce - obuzelo ga ono njegovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 16:26

Rukoblud pred kamerama: Lepi Mića (64) odlučio da TO učini za gledaoce - obuzelo ga "ono njegovo"

Pržulj je imao snažnu potrebu, a šta je uzburkalo njegovu maštu, ostaje da nagađamo.

Takmičar "Zadruge 7", Miroslav Pržulj (64), poznatiji kao Lepi Mića, nije mogao da obuzda svoje unutrašnje porive, pa je odlučio da se samozodovoljava, misleći da ga kamere u "Eliti" neće snimiti.

Rijaliti zvezda sa gotovo deceniju staža u popularnom TV formatu kupala se u ledenoj vodi na minusu, sočno psovala, sukobljavala se, uspostavljala mir i rat u luksuznom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zdanju u Šimanovcima, ali ovog puta nije odoleo kada ga obuzelo "ono njegovo".

U više navrata Lepi Mića se pozivao na porodicu i suprugu, ali nije se libio da pipka takmičarke koje mogu ćerke i unuke da mu budu, a sada je nešto pobudilo njegovu staračku maštu te je rešio da "tenziju izbaci iz sebe".

Miću nikada nismo imali prilike da vidimo kako rukobludi, bar ne sve do sada, dok nije počela "Elita".

Ušuškan ispod plavog ćebeta, Pržulj se prepustio mašti i stisku šake, a nema sumnje da je ovaj prizor šokirao milionski auditorijum, ali i njegovu porodicu.

Ukoliko uzmemo u razmatranje i njegove godine i porodični status, možemo baciti osudu, ali i Mića je samo čovek, očito, sa izraženom potrebom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.