Rošavi je postao NEGLEDLJIV Stanija vratila Janjuša na FABRIČKA podešavanja - Otkrila TAJNI PLAN koji ima sa Majom

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2023, 02:00

"Rošavi je postao NEGLEDLJIV" Stanija vratila Janjuša na FABRIČKA podešavanja - Otkrila TAJNI PLAN koji ima sa Majom

Britkog jezika, kao i uvek.

Tema koja već mesecima uzburkuje javnost jeste čuveni ljubavni trougao koji čine Aneli Ahmić, Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić. Niko nije do sada ostao imun na ovu temu, pa ni sama Maja Marinković koja je više puta isticala da je na strani svoje prijateljice starlete. Naime ona je i sama otkrila kako će se u Beloj kući "osvetiti" Aneli Ahmić u ime svoje drugarice.

Od trenutka kada je Maja Marinković kročila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Belu kuću krenule su mnogobrojne spekulacije da je upravo Dobrojevićeva "spremala" Maju za ulazak kako bi Aneli poslužila hladnu osvetu. Sada se oglasila Stanija na svom Instagram profilu i stala na put svim navodima, a ujedno i otkrila o čemu je reč.

- Što se tiče Elite.. Maja je za sada FANTASTIČNA. Pošto vidim da ste kolektivno svi u zbunu pojasniću vam neke stvari, Ja sam Maju spremala za POBEDU! A ne da nekoga dira ili gazi. Plus par kečeva u rukavu ako zafali. Podrška za nju jer ovo vređanje od strane rošavog je negledljivo, a i njegova "žrtva" će uskoro Alibabu od blata da pravi... Kokice i uživajte! Presek mog uticaja pokazaće se u julu kada bude proglašenje pobednika - istakla je Stanija.

Da li će Stanijina i Majina taktika uspeti da ih dovede do trijumfa, kao što je i sama starleta napisala, u julu ćemo saznati.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.