Ronaldo i Bekame, čuvajte se: Hamilton pokazao trbušnjake (video)

Izvor: Svet, 01.Apr.2015, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo i Bekame, čuvajte se: Hamilton pokazao trbušnjake (video)

Iako je jedan od najplaćenijih vozača Formule 1, jer je njegov novi ugovor s Mercedesom vredan oko 27 miliona funti godišnje, Luis Hamilton više daje značaja nekim drugim stvarima, kao na primer porodici, za koju kaže da mu je na prvom mestu.
Vozač Formule 1, nedavno ostavljen, u intervjuu za Men’s Health pozirao je u toplesu i pokazao sve svoje tetovaže, a onda i otkrio kome su sve posvećene.
Porodica mi je sve, tako da reč ‘porodica’ imam istetovirano >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << preko svojih ramena“, rekao je Luis, koji je nedavno raskinuo s pevačicom Nikol Šerzinger.

Vera, očito. I imam istetovirano na prsima ‘moćan izvan svih mera’ – to je citat koji sam uzeo od spisateljice Marijane Wilijamson“, otkrio je vozač Formule 1 dodavši: “Na leđima imam krst i anđeoska krila – izdignite se iznad toga, bez obzira šta vas je snašlo u životu“.
Check out the May edition of @MensHealthUK with me on the cover! pic.twitter.com/wGuxDwUtEB
— Lewis Hamilton (@LewisHamilton) April 1, 2015

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ronaldo i Bekame, čuvajte se: Hamilton pokazao trbušnjake (video)

Izvor: Scandal.rs, 01.Apr.2015

Iako je jedan od najplaćenijih vozača Formule 1, jer je njegov novi ugovor s Mercedesom vredan oko 27 miliona funti godišnje, Luis Hamilton više daje značaja nekim drugim stvarima, kao na primer porodici, za koju kaže da mu je na prvom mestu...Vozač Formule 1, nedavno ostavljen, u intervjuu za...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.