Romantični look kao Taylor Swift

Izvor: Poznati.info, 28.Dec.2013, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romantični look kao Taylor Swift

Nežna, lepa i romantična… Sve to opisuje ovu slavnu pevačicu Taylor Swift koja pored lepog tela ima i lepi glas s kojim osvaja mnoge i oduzima dah. Ono po čemu je ova pevačica poznata je romantični look koji možete i vi da imate. Nežne boje sjenke za oči i karmina neka budu vaš zaštitni znak.

Taylor Swift je prava dama koja je još mnogo mlada, a koja već sada predstavlja inspiraciju mnogim ženama na svetu. Prelepa boja na očima i usnama te romantična frizura postali >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << su pravi hit u svetu, a radi se o izgledu koji može da prođe kao večernji, ali i dnevni look koji možete da nosite i tekom dana.

Želite li da izgledate kao Taylor Swift možete da napravite frizuru s kovrđama koje će lagano padati preko vašeg lica. Kovrđe kao što ima Taylor možete napraviti uz pomoć viklera koje ćete staviti na svaki pramen kose i pustiti nekoliko sati, nakon čega možete da stavite penu za kosu, kako bi vam kovrđe dugo trajale.

Šminkanje možete da počnete sa podlogom koju ćete da stavite preko celog lica. Pazite da ste odabrali boju koja će da odgovara uz vašu boju kože, zbog čega nećete da izgledate kao klovn. Posle pudera možete uzeti svetle boje sjenke za oči i poigrati se sa nekoliko različitih boja.

Pokušajte sa bojom breskve kao što je uradila i Taylor. Ona je stavila svetlo boju sjenke na oči kao i na krajeve gde je stavila tamniju boju. Pored sjenke stavite i maskaru sa kojom ćete vizuelno povećati svoje oči.

Neće naškoditi ako uzmete crni ajliner i povučete crtu uz koren trepavica. Pazite da crta ne bude debela. Svoj romantični izgled ukrasite i minđušama. Sada ste spremni da osvojite sve oko sebe.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.