Romana se posle iskrene ISPOVESTI o boravku u ZATVORU vratila u Srbiju, a slobodno vreme provodi OVAKO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 15:00

Romana se posle iskrene ISPOVESTI o boravku u ZATVORU vratila u Srbiju, a slobodno vreme provodi OVAKO!

Nekoliko dana posle konferencije za štampu, Romana je otputovala u rodnu Banja Luku.

Romana Panić u centar medijske pažnje dospela je nakon što je odjeknulo da je u australijskom zatvoru sa dečkom Filipom zbog pljačke bankomata.

Objavu dijeli Romana (@romana_panic)

Nakon što je puštena na slobodu vratila se u Srbiju, a nakon određenog remena se oglasila i ispričala svoju stranu priče. Ipak, deluje da je rešila da se skloni od medija i stavi tačku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na priče o skandalu, te je neko vreme manje objavljivala i na svojim društvenim mrežama.

Pre nekoliko dana boravila je i u rodnoj Banja Luci, gde je vreme provodila s porodicom i najbližim prijateljima a slobodno vreme tokom pandemije koronavirusa koristi za boravak u prirodi, na svežem vazduhu. Juče je otkrila da se vratila u Beograd, a nakratko je pobegla iz centra grada i skolnila se na Avalu, gde je uživala u dugim šetnjama.

Koliko vremena dnevno provodiš razgovarajući uživo sa roditeljima?

Choices Do pola sata

Oko sat vremena

Više od dva sata, a manje od četiri

Više od četiri sata

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

RASKOPČANA KOŠULJA, SEVAJU BUJNE GRUDI Ana Nikolić pokazala nove tetovaže, reakcije ne prestaju (VIDEO)

srbdan_rs/main

1

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.