Romana Panić uhapšena, estrada u šoku!

Izvor: Svet plus, 25.Jun.2020, 19:47

Romana Panić uhapšena, estrada u šoku!

Kao bomba je u svim domaćim, ali i stranim medijima danas odjeknula vest da je naša pevačica Romana Panić uhapšena zbog zloupotrebe platnih kartica nepoznatih ljudi u Australiji. Estrada u šoku!

Romana je zajedno sa svojim prijateljem uhapšena u Australiji, nakon što su tokom marta i aprila postavili uređaje za snimanje tri bankomata u Brizbejnu, te na taj način prikupili bankovne podatke 35 osoba. Policija je, nakon što je tehničar pronašao nelegalne uređaje na bankomatu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pretresom stana u Spring Hilu gde su njih dvoje odseli, pronašla obeležene novčanice u vrednosti 23.500 australijskih dolara, uređaje za snimanje kartica, kartice za skladištenje podataka na kojima su pronađeni snimci kupaca na bankomatima, lične bankarske podatke klijenata u bankama i alatke za instaliranje dodatnih uređaja

F.M. je priznao krivicu na 18 tačaka optužnice, dok je Romana na 16, a osim što će morati da vrate novac, oni će morati i da idu u zatvor. A evo šta ih čeka u budućnosti.

- Kada izađe iz zatvora, moraće da ide jednom nedeljno u policiju da se javlja narednih devet meseci. Ne sme nigde da putuje niti da izađe van Kvinslenda. Kada istekne kazna, policija će je deportovati u Srbiju i biće joj trajno zabranjen ulazak u Australiju. Samim tim, posle će imati problema i bilo gde drugde da putuje, na SAD i Kanadu može da zaboravi - kaže izvor.

On dodaje i da će pevačica, pošto će morati da vrati dug koji je nezakonito prisvojila, morati da radi dok je tamo.

- To se zove "community service", što znači da će morati da radi za državu. Kao dobrotvorni rad - da čisti javne površine, farba klupe u parku, čisti i briše grafite... Tu dnevnica nije velika i teško da će za devet meseci uspeti da vrati taj dug - kaže izvor.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.