“Rollingstone” i “Psihomodo” napravili rusvaj u “Kasini”

Izvor: Poznati.info, 26.Nov.2013, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Rollingstone” i “Psihomodo” napravili rusvaj u “Kasini”

Magazin “Rollingstoun” je stigao i doveo nam “Psihomodo pop”! U beogradskom klubu “Kasina” održana je promocija regionalnog izdanja najuglednijeg muzičkog magazina na svetu, koji se u najvećem delu bavi rokenrol zbivanjima na prostorima eks Jugoslavije.

Kao specijalni gosti promocije nastupio je legendarni zagrebački bend “Psihomodo pop”, koji je besplatnim koncertom počastio beogradsku publiku. Davor Gobac i ekipa prašili su sat i po bez pauze, dokazujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << da i posle 30 godina karijere imaju neiscrpnu energiju tako da niko u klubu nije ostao ravnodušan na hitove poput “Frida”, “Ja volim samo sebe”, “Mali crveni patuljci”, “Kad sam imao 16″.

Bend je inače na naslovnoj strani drugog broja magazina ”Rollingstoun” koji je upravo u prodaji. Pre glavnih zvezda nastupio mladi srpski pank-rok bend ”Za dž” koji je pokazao da i naša scena ima budućnost.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.