Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 13:12

Rođenu majku je PREKORILA: Miljana otresla Mariju pa joj zapretila: "Mama, MENJAJ KANAL ako ti smeta"

Bila je jasna i glasna.

Učesnica Elite Miljana Kulić imala je maratonske intimne odnose sa Darijanom Radomirovićem u rijalitiju, nakon čega je rekla da je digla ruke od Marije Kulić, koja je upozorava da se tako ne ponaša pred kamerama.

Naime, Miljana je objasnila sadašnjem dečku da mora da nastavi da ima odnose, jer ne može da trpi da se rijaliti završi, pa po cenu da se svađa sa majkom.

- Znam šta smo opet uradili, ali ja ne mogu čekam da odem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odavde. Majka moja ne mora da gleda ako joj smeta. Ni ja ne gledam druge ljude kad imaju odnose. Oni sigurno stoje ispred televizora u Nišu, razumem da gleda ovako da bi znala šta radim, ali za takve scene neka promeni kanal - rekla je Nišlijka, a Darjan se smejao zbog toga što je Miljana odbrusila mami.

- Ne verujem šta ti pričaš! Pa neće tvoja majka sigurno da nas gleda, žena ako to vidi promeniće kanal. Nemoj da se opterećuješ, nije ti svakako prvi put da ovo radiš - rekao je Radomirović.

U jednom trenutku Lepi Mića je ušao kako bi zamenio baterije na bubicama, što je prekinulo vrelu akciju. Miljana se otkrila sve dok Mica nije napustio spavaću sobu odabranih, te se Miljana pokrila i nastavila svoju akciju sa Darjanom.

Podsećamo, Kulićka je do skoro razmišljala o tome da li vredi da nastavlja bilo kakav odnos sa Darjanom, jer je bila ubeđena da je samo koristi zarad rijalitija. Ona jer ispričala da joj ne treba novi Ivan Marinković, zbog sumnjce da je sa njom samo kako bi imao neku korist i da bi je mu pomagala s finansijske strane.

Srbija Danas/Društvene mreže/Preneo:A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.