Roditelji petogodišnjeg Vanje Bešlagića: Hvala svima na podršci i pomoći!

Izvor: Svet plus, 09.Nov.2016, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roditelji petogodišnjeg Vanje Bešlagića: Hvala svima na podršci i pomoći!

Petogodišnji Vanja Bešlagić oboleo je od tumora na mozgu, a brzom akcijom i zahvaljujući ljudima dobre volje prikupljena su sredstva za njegovo lečenje.

Nažalost, zbog pogoršanja zdravstvenog stanja i temperature koju Vanja ima već danima, dolazak doktora, koji je roditeljima velika nada, morao je da se odloži, jer nisu urađene potrebne analize. Vanjini mama i tata izdali su saopštenje u kome su detaljno opisali situaciju i zahvalili se svima na pomoći:

"Dragi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << prijatelji i ljudi Velikog srca, neizmerno se zahvaljujemo svima na podršci i finansijskoj pomoći za Vanjino lečenje. Obaveštavamo vas da se dolazak doktora Bena odlaže. Analiza "rgcc" koju smo trebali da uradimo pre dolaska doktora a na čije rezultate se čeka 7 do 10 dana nije urađena zbog stanja u kome se Vanja nalazi. Vanja poslednjih 10 dana ima temperature a za analizu je potrebno izvaditi krv kao i likvor iz kičmene moždine što je trenutno neizvodljivo dok se stanje ne stabilizuje. U slučaju da se novac koji ste nam uplatili za lečenje ne iskoristi biće vraćen svim uplatiocima. Hvala vam još jednom svima na podršci i pomoći.

Srdacno

Porodica Bešlagić"

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.