Roditelji ovog klinca su najotkačeniji par na estradi!

Izvor: Prva.rs, 29.Dec.2015, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roditelji ovog klinca su najotkačeniji par na estradi!

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić su definitivno jedan od najspecifičnijih parova na estradi. Iako supružnici imaju po 24 godine, već imaju troje dece, koje su dobili u prethodne tri godine.
Evo zašto su najluđi par na našoj estradi:
Misle na budućnost Srbije
Brzina kojom Mirka i Vujadin prave decu zaslužuje, ako ne zlatni pehar, onda bar neku plaketu sa zahvalnicom, s obzirom da iz godine u godinu povećavaju natalitet Srbije, zbog čega im je zahvalna cela nacija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs <<
Ekonomični su
S obzirom na to koliko brzo Mirka ostaje trudna, njoj nisu ni potrebni ulošci, a Vujadin je odlučio i da se našali na tu temu. Vujadin je okačio na Instagram sliku police sa ulošcima u prodavnici, a ispod slike piše: "Mirkin komentar: Vujadine, da li ću više ikada ovo koristiti?“ Kao odgovor na to Vujadin je napisao velikim slovima "NEĆEŠ" uz nekoliko smajlija.
Puni su razumevanja
Kad su pre nekoliko meseci izašle fotografije na kojima se Vujadin nalazi u strastvenom zagrljaju sa drugom devojkom, odmah su počele spekulacije o razvodu. Međutim, Mirka je odlučila da mu oprosti. "On jeste bio na fotografijama, to je činjenica, ali morao je da vežba. To je tema o kojoj nisam želela da govorim za medije jer su mediji sedma sila, a sa silom se ne treba puno šaliti i imati neki sukob. Oni su malo napali nas, bili smo im interesantni, svašta su pisali. On jeste bio na fotografijama, ali šta sad, Bože moj... vežbalo se", rekla je tada Mirka.
Ativni su na svim poljima
Pored seksualnog, Mirka i Vujadin su aktivni i na poslovnim planovima. Tako se mlada glumica sa stomakom "do zuba", pojavila na pozorišnoj sceni u predstavi "Pazi s kime spavaš".
Izvor: 24sata

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.