Rod Stjuart stiže u Beograd: Poznati pevač najavio koncert u Štark areni

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 11:09

Rod Stjuart stiže u Beograd: Poznati pevač najavio koncert u Štark areni

Prvi put kod nas!

 Slavni engleski pevač Rod Stjuart održaće svoj prvi nastup u Srbiji. Njegov koncert u Štark areni zakazan je za 17. maj 2024. godine.

Star produkcija Serbia, koja je organizator koncerta, objavila je na Fejsbuku da će karte biti puštene u prodaju preko servisa tickets.rs u petak, 17. novembra, od 11 časova.

Rod Stjuart je jedan od najpoznatijih britanskih pevača. U karijeri dugoj šest decenija prodao je više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 120 miliona albuma i imao desetine singlova, koji su bili broj 1 na top listama širom sveta. Bio je član bendova "The Jeff Beck Group" i "Faces", a najveći komercijalni uspeh je ostvario kao solo izvođač.

Svestran pevač

"Maggie May", "Sailing", "Tonight’s the Night (Gonna Be Alright)", "Da Ya Think I’m Sexy" i "Downtown Train" neki su od njegovih najvećih hitova.

Rod Stjuart je tokom karijere izvodio obrade drugih izvođača, kao i svoje autorske pesme. Jednako je vešt u interpretaciji rok, pop, folk i soul numera, ali i šlagera iz prve polovine 20. veka.

Rod Stjuart se obratio fanovima u Srbiji

- Iskreno sam uzbuđen zbog svog prvog koncerta u Beogradu i radujem se što ću nastupati pred divnom srpskom publikom. Možete očekivati moje najveće hitove, ali i puno pravih iznenađenja - izjavio je Rod Stjuart pred svoj koncert u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.