Rod Stjuart: Drogirao sam se analno?!

Izvor: Poznati.info, 27.Okt.2012, 02:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rod Stjuart: Drogirao sam se analno?!

Šokantno priznanje! Muzičar kaže da su sedamdesete bile “pravo ludilo” i da je kokain uzimao i analno, ali da nikad nije bio zavisnik.

Rod Stjuart je tokom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji, povodom promocije knjige “Rod: The Autobiography” pričao o detaljima iz knjige, ali je otkrio i da je drogiranje bilo svakodnevnica.

Međutim, Rod kaže da su nakon što je Roni Vud zbog šmrkanja droge spržio nosnice, smislili novi način – kokain sipali >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << u pakovanja za tablete i u organizam ih ubacivali kroz analni otvor!

“Radili smo to jedno vreme, ali ja nikad nisam bio ovisnik. Nisam nikad bio na lečenju, niti sam zbog konzumiranje droge pravio bilo kakve probleme. Drogu sam konzumirao samo u društvu”, rekao je Stjuart nakon što je otkrio da je kamera i dalje uključena.

Rod, koji ima osmoro dece sa pet različitih žena, kaže i da nije ženskaroš i da nije imao hiljade žena, već da je spavao sa “samo” 50 ili 60.

(MONDO)

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rod Stjuart: Drogirao sam se i analno!

Izvor: Kurir, 27.Okt.2012

Muzičar kaže da su sedamdesete bile "pravo ludilo" i da je kokain uzimao i analno, ali da nikad nije bio zavisnik..Šokantno...Rod Stjuart drogirao se analno! Muzičar je tokom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji, povodom promocije knjige "Rod: The Autobiography", pričao o detaljima iz knjige...

Nastavak na Kurir...

Rod Stjuart: Gurao sam kokain u analni otvor

Izvor: Blic, 27.Okt.2012

Slavni muzičar Rod Stjuart otkrio je da je u prošlosti praktikovao "alternativne" načine konzumiranja droge. Naime, on je priznao da je kokain gurao u analni otvor...Tokom sedamdesetih godina kružile su razne glasine o Rodu Stjuartu, poput onih da mu je nakon jedne svirke u stomaku pronađeno pola...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.