Robert de Niro se razvodi nakon dve decenije braka!

Izvor: Svet plus, 21.Nov.2018, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robert de Niro se razvodi nakon dve decenije braka!

Glumac Robert de Niro razvodi se od Grejs Hajtauer nakon više od dve decenije zajedničkog života. Njih dvoje već neko vreme ne žive zajedno.

Robert je već podnosio zahtev za razvod 1999. godine, kada je tražio starateljstvo nad sinom. U međuvremenu su se nesuglasice rešile i oni su nastavili brak sve do sada.

- Stvari ponekad jednostavno ne idu u onom smeru kako biste vi želeli - rekao je izvor magazina "People".

Par ima sina Eliota i šestogodišnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ćerku Helen Grejs. Iz prethodnih veza glumac ima jos četvoro dece. Prvo dete je usvojio sa Dijanom Abot, Drenu. Ona danas ima 50 godina. Drugo dete je sin Rafael, koji je trgovac nekretninama. Sa manekenkom Touki Smit Robert je dobio blizance Arona i Džulijana de Nira, koji imaju 23 godine.

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.