Rita Ora obnažena na Instagramu!

Izvor: Tracara.com, 04.Maj.2015, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rita Ora obnažena na Instagramu!

Zgodna pevačica na sebi imala samo crvene cipele (foto: Instagram) Popularna pevačica Rita Ora nema razloga da se stidi svog tela, a to je i dokazala slikom koju je postavila na svoj nalog na Instagramu. Naime, zgodna pevačica na slici je potpuno gola, a strateška poza koju je zauzela vešto je sakrila sve što bi se moglo svesti pod ‘eksplicitno’. Izuzetak su seksi crvene salonke – jedini komad garderobe kog Rita nije želela da se odrekne. Odlučna da pobudi maštu fanova, Ora je istog dana postavila i sliku sa crvenog tepiha VMA nagrada i podsetila pratioce da tom prilikom na sebi nije nosila donji veš! Rita na VMA nagradama bez veša (foto: Instagram)  

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Zašto je Kendall Jenner obrisala ovu fotku?

Izvor: Tracara.com, 04.Maj.2015

Da li je ovo previše eksplicitno za poznatu manekenku? (foto: Instagram) Iako je porodica Kardashian poznata po golotinji, čini se da Kendall Jenner ipak ne želi na taj način sebe da promoviše, te je sliku na kojoj se može naslutiti da je gola, obrisala sa Instagrama. 19-godišnja manekenka u...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.